STALCI ZA BICIKLE inoplex

Povećanje broja korisnika bicikla
Već nekoliko godina bilježi se porast broja korisnika bicikala u urbanom prostoru. To stvara potrebu za postavljanjem sve više nosača za bicikle i parkirališta na kojima možete sigurno ostaviti svoj bicikl. Tvrtka Inoplex u svojoj ponudi ima nosače za bicikle s jednom i više stanica. Ovisno o modelu, nosači za bicikle najčešće se izrađuju od nehrđajućeg čelika. Također su dostupne pocinčane ili praškasto obložene verzije. Njihov oblik i boje uvijek su prilagođeni okruženju u kojem će stajati. Stoga većina njih ima svoj jedinstveni dizajn dizajniran prema narudžbi kupca. Nosači za bicikle svojom formom podsjećaju na male arhitektonske skulpture. Osim toga, vrlo su funkcionalni elementi praktičnog i estetskog uređenja javnog prostora.

Urbana arhitektura puno je više od parkirališta za bicikle
Mala urbana arhitektura nisu samo stalci za bicikle, već i klupe, kante, nadstrešnice za automobile itd. Raspored, kroj i boje uvijek se odnose na mjesto na kojem će biti postavljeni. Kao proizvođači modernih nosača za bicikle, brinemo da budu potpuno sigurni za korisnike. Osim toga, nosači za gradske bicikle su udobni i omogućuju pričvršćivanje lokota na kotač ili okvir.

Također smo specijalizirani za parkirne barijere i stupove. Višenamjenske nadstrešnice i krovovi vrlo su popularni među našim izvođačima. Također se mogu montirati iznad nosača za bicikle od nehrđajućeg čelika.

Proizvođač nosača za bicikle od nehrđajućeg čelika
Tvrtka Inoplex dobavljač je modernih rješenja posvećenih urbanom krajoliku. Posebno je poznat kao proizvođač visokokvalitetnih nosača za bicikle. Izrađene su od materijala otpornih na promjene vremenskih uvjeta. Zahvaljujući njima, mogu se koristiti dugi niz godina bez ugrožavanja njihovog dizajna i estetike. Stoga se vrlo često nalaze u blizini željezničkih stanica, škola, trgovina i ureda. Većina nosača za bicikle izrađena je od nehrđajućeg čelika. Nosači za bicikle dostupni su u verziji montiranoj na tlo ili zidove zgrada.

Naša ponuda uključuje i opsežne samoposlužne stanice za popravak bicikala. Koristit će se u blizini biciklističkih staza i staza koje koriste biciklisti.