Modularna nadstrešnica za pušače PA.11.05

0,00 


VPC cijena za 1 komad bez dostave iz tvornice – zatraži ponudu.

Opis proizvoda


Vanjska modularna pušionica PA.11.05 koju nudimo, univerzalni je prijedlog za kupce koji traže mogućnost prilagodbe svakom upotrebljivom prostoru. Nadstrešnica za pušače omogućuje proširenje s daljnjim modulima, a dodatno je moguće unutra postaviti dodatke poput klupa, kante ili pepeljare.


Nudimo dvije varijante modularne pušionice – od crnog, pocinčanog čelika, plastificirane u bilo koju boju po izboru RAL palete ili od nehrđajućeg čelika. Za staklo se uvijek koristi kaljeno staklo kako bi se osigurala sigurnost. Ukoliko je to zahtjev kupca, unutar nadstrešnice se mogu ugraditi i dodatni elementi – npr. reklame ili informativne ploče ili fotonaponski paneli na krovu.


Nadstrešnica za pušenje (modularna soba za pušenje) koju nudimo jedinstven je prijedlog – nije samo praktičan već i estetski proizvod. Odlučite li se ovakvo rješenje implementirati na otvorenom prostoru, bez obzira radi li se o privatnom posjedu ili komunalnom objektu, možete biti sigurni da će upotpuniti prostor, a ne unakaziti ga. Naši dizajni nisu samo funkcionalni – staklena nadstrešnica za pušače s čeličnom strukturom izgleda vrlo dobro.

Za nepušače sklonište je barijera protiv neugodnog dima cigareta. S druge strane, za pušače to je mjesto gdje se možete osjećati ugodno, a da ne budete izloženi neprijateljskim pogledima.


Dimenzije: 2320x2320xV2522 mm
Materijal: inox; crni pocinčani čelik praškasto obojan
Završna obrada: 
Tekstura: 
Boja: 
Način montaže: montažni vijci
Težina: 

Dostupno uz narudžbu

Kategorija:

Opis

 

Preuzmite datoteke

Tehnički list: