Metalna žardinijera #292

598,75 851,20 


Doživite privlačnost minimalizma s kompaktnim modelom #292.


  • Dimenzije: 91cm x 31cm x 30cm
  • Težina (kg): 31/20
  • Kapacitet:
  • Metalni materijali: inox
  • Drveni materijali: eko drvo RESYSTA; obojani bor ili smreka (boje palisandera; oraha; hrasta; mahagonija; bora
  • Način montaže: samostojećeSKU: #292 METALNA ŽARDINIJERA Kategorija:

Opis

 

Opis

Doživite privlačnost minimalizma s kompaktnim modelom 292 metalne žardinjere . Idealan za male vrtove, balkone ili čak unutarnje prostore, ovaj model je savršen izbor za one koji žele dodati stil bez žrtvovanja prostora.


Metalna žardinjera izrađena je od nehrđajućeg čelika i ukrašena elegantnim okomitim drvenim elementima. Dostupne su dvije vrste drva – tradicionalna smreka ili naš revolucionarni proizvod – ekološki prihvatljivo drvo Resysta®. Razvijeno u Njemačkoj, ovo drvo dolazi s 15-godišnjim jamstvom protiv pucanja i raslojavanja koje daje proizvođač drva.


Proizvod je izrađen od 100% reciklirajućeg i ekološki prihvatljivog materijala, a visokokvalitetni zaštitni premazi na drvu osiguravaju njegovu dugotrajnost. S visinom od samo 30 cm ovaj je model odličan izbor za nisko cvijeće ili ukrasne trave. Detalji od nehrđajućeg čelika i drva dodaju moderan i profinjen naglasak svakom okruženju.


Zahvaljujući iznimnoj izdržljivosti, ovaj model nalazi široku primjenu u različitim otvorenim i zatvorenim prostorima – od urbanih vrtova, parkova i trgova do hotela, trgovačkih centara i upravnih zgrada.