Kanta za smeće KA.23.05


Cijena je VPC, bez dostave iz tvornice – zatraži ponudu


  • Dimenzije: 408 x 430 x 987 mm
  • Kapacitet: 50L
  • Metalni materijali: inox; crni pocinčani čelik praškasto obojen
  • Drveni materijali:
  • Način montaže: vijci


SKU: KA.23.05 Kategorija:

Opis

 

Opis

Kanta za otpatke kataloškog broja KA.23.05 još je jedan odličan proizvod koji nudi visoku razinu funkcionalnosti i estetike.

Glavne karakteristike proizvoda košare KA.23.05:

Nadstrešnica: zaštita od vremenskih uvjeta je prioritet kako bi sadržaj kante bio suh i čist.

Kontejner za smeće koji se može naginjati: Radi praktičnosti korisnika, koš ima spremnik na šarkama koji olakšava proces pražnjenja. Zahvaljujući tome, čak i u težim uvjetima, radnja je jednostavna i higijenska.

Građevinski materijali: KA.23.05 dostupan je u dvije različite varijante materijala. Možete odabrati verziju izrađenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, koji jamči izdržljivost i otpornost na hrđu, ili crno pocinčanog i praškasto obloženog čelika, koji košari daje eleganciju i štiti od korozije.

Dizajn: Ova košara kombinira moderan dizajn s jedinstvenim detaljima koji joj daju karakter. Može biti odličan dodatak raznim prostorima.

Svestranost: KA.23.05 je svestran i prikladan za mnoge primjene. Bit će savršen za ulice, parkove i trgove, dodajući estetiku okolini.

Kanta za otpatke kataloškog broja KA.23.05 savršeno je rješenje koje spaja funkcionalnost i estetiku. Njegov krov, nagibni spremnik i razne mogućnosti materijala omogućuju prilagodbu specifičnim potrebama i okruženju. Ova košara ne samo da sve održava urednim, već ima i dizajn koji privlači pažnju i dodaje element stila mjestima na kojima se koristi.