Kanta za smeće KA.23.04


Cijena je VPC, bez dostave iz tvornice – zatraži ponudu


  • Dimenzije: 408 x 379 x 992 mm
  • Kapacitet: 50L
  • Metalni materijali: inox; crni pocinčani čelik praškasto obojen
  • Drveni materijali:
  • Način montaže: vijci


SKU: KA.23.04 Kategorija:

Opis

 

Opis

Kanta za otpatke kataloškog broja KA.23.04 jedinstven je proizvod koji će pružiti elegantno i funkcionalno rješenje za održavanje čistoće u različitim prostorima. Ova košara ima čvrstu konstrukciju i praktičan dizajn, što je čini izvrsnim izborom za unutarnju i vanjsku primjenu.

Glavne karakteristike proizvoda:

Krov: Košara je opremljena krovom koji učinkovito štiti njezinu unutrašnjost od vremenskih uvjeta, poput kiše ili snijega. Time sadržaj košare ostaje suh i zaštićen.

Kontejner za smeće koji se može naginjati: praktičan kontejner za smeće na šarkama olakšava pražnjenje kante. Zahvaljujući tome korisnici ne moraju dolaziti u izravan kontakt sa smećem, što povećava higijenu i udobnost korištenja kante.

Materijali izrade: Košara je dostupna u dvije varijante materijala. Možete odabrati verziju izrađenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, koji osigurava dugotrajnost i otpornost na koroziju, ili crnog pocinčanog i praškasto obloženog čelika, koji košari daje elegantan izgled i zaštitu od hrđe.

Dizajn: Košara KA.23.04 ima moderan dizajn koji se savršeno uklapa u različita okruženja. Njegov estetski izgled znači da se može koristiti u javnim i privatnim prostorima.

Višenamjenska: Ova košara je prikladna za različite namjene kao što su parkovi, trgovi i ulice.

Kanta za otpatke kataloškog broja KA.23.04 idealno je rješenje za one koji traže elegantnu, izdržljivu i praktičnu kantu za otpatke. Njegov krov, nagibni spremnik i razne mogućnosti materijala omogućuju prilagodbu specifičnim potrebama i okruženju. Zahvaljujući tome osiguravaju čistoću i red, a dodaju estetiku mjestima na kojima se koriste.