Roto

Grupa ROTO

Igrališta pružaju uzbudljive prilike za učenje koje jačaju djetetovo samopouzdanje i dopuštaju da njihova kreativnost cvjeta. Igra na otvorenom omogućuje djeci da istražuju i komuniciraju sa svojim svijetom, a pritom dobivaju prijeko potreban svjež zrak i tjelesnu aktivnost.

Proizvodi iz Roto linije izrađeni su od pocinčanog čelika, zatim su lakirani u prahu što pomaže u pružanju stabilnosti i dugovječnosti za svako igralište. Crveni pod platforme koji možete pronaći u vrtuljcima, spinerima i penjalicama prekriven je protukliznom PE pločom. Zahvaljujući ovom rješenju pod vrtuljka je mekši i sigurniji za korištenje. Ne grije tijekom sunčanih dana i ne smrzava se tijekom zime.

Mi smo dobavljač visokokvalitetnih proizvoda koji su namijenjeni djeci bilo koje dobi. Najvažnija nam je sigurnost tijekom igre i veselje djece. U Roto liniji možete pronaći vrtuljke, viseće vrtuljke, spinere, mrežaste konstrukcije, ljuljačke, klackalice, žičare i penjalice. Svi proizvodi imaju TUV certifikat prema normi 1176.

Prikazuje se svih 50 rezultata